Hét stappenplan voor relaxte kinderfeestjes

Hét stappenplan voor relaxte kinderfeestjes

Posted on January 16 2017

1.Uitnodiging

Voorpret: Prik een datum en je kunt aan de slag met de uitnodigingen. Twijfel je hoeveel kinderen je mini-me mag uitnodigen? De leeftijd +1 is een handige stelregel. En een kinderfeest van 3 uur is meer dan lang genoeg.

2. Party outfit

Als je de hele dag in het middelpunt van de belangstelling staat, zijn je looks natuurlijk belangrijk. Bij nOeser slaag je zeker, voor party prinsessen én piraten. Voor glanzende lokken was je het feestvarken met Naïf shampoo, geschikt voor krullenbollen en piekhaar.
nOeser
Wie jarig is trakteert. Win een @nOeser party outfit naar keuze ter waarde van € 75. Vul het formulier in en win.

3.CADEAU!

Niet voor niets in hoofdletters. Wij zijn fan van cadeaus die zowel mooi als praktisch zijn. Zoals de Veloretti-fiets. Zo verovert je mini-me de wereld in stijl. Houd onze Facebook pagina in de gaten. Daar geven we later deze week zo'n shiny race monster

4. Versiering

Weet je nog, toen je klein was? Als je die slingers en ballonnen zag wist je dat het eindelijk zover was: feest! Helemaal Instagram-waardig: de naam van je mini-me in grote ballonnen. Kleine moeite, groot effect. De ballonnen van Wolf en Wolkje en HEMA blaas je op en hang je met een touwtje aan de muur.

5. Thema voor je kinderfeestje

Tja, het is misschien niet altijd onze eerste keus. Maar je mini-me wordt vast heel blij van een Minion of Frozen feest. Wij zijn nog altijd fan van de traditioinele thema kinderfeestjes van indianenfeest tot prinsessen party.

6. Taart!

Laat de kids lekker zelf cakejes versieren of bak een mooie themataart. Ben je niet zo’n koekenbakker? Bestel dan een taart op maat via Studio Happy Story. Alle taarten zijn 100% huisgemaakt en smaken heerlijk. 7. Make memories Of je nu gaat apenkooien of knutselen: maak foto’s van het feest. Dus zorg dat de batterij van je camera opgeladen is. Leuk om later terug te kijken met je mini-me. Extra leuk: maak poloroids met een Instax-camera. Zo kunnen alle feestbeesten een herinnering mee naar huis nemen.

8. Vraag hulp

Don’t do it alone! Naast de hulp van papa, is ook de hulp van een vriendin of andere moeder hartstikke welkom. Samen veters strikken en ruzies smoren is toch een stuk relaxter.

9. Relax

You survived, hurray! Vanavond zit je lekker met een glas wijn op de bank. Was eerst ff lekker je handen met de Naïf handwash. Wel zo fris na al het handen schudden en kindersnoeten poetsen. Wij vinden dat je nu wel een feestje voor jezelf hebt verdiend. Daarom verloten we een heerlijke massage voor mama bij SOAP Treatment Store.

More NAÏF Stories